Η ΣΥΡΟΣ - SyraSuites

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΥΡΟΣ

Θέα στην θάλασσα με μια ανθισμένη μπουκαμβίλια και στο βάθος τα γραφικά σπίτια της Σύρου.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΥΡΟΣ

Το λιμάνι της Σύρου το βράδυ.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΥΡΟΣ

Ηλιοβασίλεμα στην παραλία Κόκκινα στην Σύρο.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΥΡΟΣ

Τα δίχτυα του ψαρά.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΥΡΟΣ

Αστερίας στην αμμουδιά δίπλα στο κύμα.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΥΡΟΣ

Ηλιοβασίλεμα στη Σύρο πάνω από την θάλασσα.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΥΡΟΣ

Ανθισμένη αμυγδαλιά.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΥΡΟΣ

Γραφικό ηλιοβασίλεμα στην θάλασσα της Σύρου.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΥΡΟΣ

Η καθολική εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Σύρο με φόντο τη θάλασσα.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΥΡΟΣ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σύρος. ‘Ένα νησί, πολλές ομορφιές, πολλή ιστορία, πολύς πολιτισμός, πολλές παραλίες, πολλές επιλογές, πολλές στιγμές. Γνωστή και ως η Αρχόντισσα των Κυκλάδων, η Σύρος σε προσκαλεί να την επισκεφτείς και υπόσχεται να σε συναρπάσει.

Επιβλητική και αριστοκρατική, χαρακτηρισμένη και ως υπαίθριο μουσείου νεοκλασικής αρχιτεκτονικής, η Ερμούπολη, η πρωτεύουσα της Σύρου, μαγνητίζει το βλέμμα από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα την αντικρύσεις. Από την είσοδο του λιμανιού η εικόνα ορόσημο της Ερμούπολης αλλά και του νησιού γενικότερα, περιλαμβάνει δύο λόφους. Στον έναν λόφο δεσπόζει η καθολική εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, ευρύτερα γνωστού από τους ντόπιους ως Σαν Τζώρτζης. Ακριβώς απέναντι στον άλλον λόφο, βρίσκουμε τον Ναό της Αναστάσεως των ορθοδόξων.

Η Ερμούπολη είναι περήφανη για το Δημαρχείο του αρχιτέκτονα Ernst Schiller, του κοσμήματος της πόλης, που δεσπόζει επιβλητικά στην πλατεία Μιαούλη, αλλά και γιατί συγκεντρώνει πλήθος υπηρεσιών και επιλογών φαγητού, διασκέδασης που αναζητά ο σύγχρονος κάτοικος και επισκέπτης του νησιού.

Στη Σύρο συναντάμε μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες καθολικών στην Ελλάδα, η οποία συνυπάρχει αρμονικά με την αντίστοιχη των ορθόδοξων, ενώ παράλληλα η Σύρος, αποτελεί κατόπιν ειδικής έγκρισης της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας το μοναδικό μέρος παγκοσμίως όπου το Πάσχα των καθολικών εορτάζεται την ίδια μέρα με αυτό των ορθοδόξων.

Η Σύρος με τις πολλές παραλίες, τα πολλά ταβερνάκια, τα πολλά αξιοθέατα, τη χαρακτηριστική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, τη μοναδική φυσική ομορφιά, τις πολυάριθμες πολιτιστικές εκδηλώσεις και την ευγένεια των κατοίκων της διαφέρει. Μη χάσεις την ευκαιρία να την επισκεφθείς και να την γνωρίσεις. Είναι βέβαιο ότι θα σε εντυπωσιάσει!

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΣ

Καθημερινά δρομολόγια από και προς το λιμάνι του Πειραιά
Τακτικά δρομολόγια από και προς το λιμάνι του Λαυρίου
Καθημερινά δρομολόγια από και προς τα λιμάνια Τήνου και Μυκόνου

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Τακτικά δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Γνωρίστε τις πανέμορφες παραλίες της Σύρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Η Syra Suites χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.